Om Hudspecialisten

Välkommen till mig!

Att få använda min kunskap och se lyckliga kunder lämna salongen med ett leende på läpparna och ett stärkt självförtroende är anledningen till att jag driver Hudspecialisten i Nyköping.

Jag heter Åsa Rehnström Nordström och är undersköterska, auktoriserad hud- och spaterapeut med internationell Cidescoexamen samt innehar gesällbrev.

Jag är auktoriserad av SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Det är en garanti för att jag har genomgått en gedigen utbildning, utför professionella behandlingar och arbetar efter etiska regler.

För din säkerhet som kund har jag även behandlingsskadeförsäkring. Genom mitt medlemskap i SHR genomgår jag ständigt vidareutbildningar och är uppdaterad inom det senaste i hudvård.

Därför kan jag alltid ge den behandling som just din hud behöver.

Öppettider

På kliniken utför jag behandlingar på vardagar. Du kan boka tid online dygnet runt. Se mer info och länk till tidsbokning på denna sida.

Adress

Du hittar hudvårdskliniken på Västra Kvarngatan 24 i Nyköping i en fräsch, mysig och avkopplande miljö.

Boka tid

På min bokningssida väljer du enkelt vilken behandling du vill ha och vilken tid du vill komma. Avbokning ska göras i god tid, senast 24 timmar innan bokad tid. Om inte debiteras du 100% av det totala värdet av din bokning.

Ge bort ett presentkort!

Älskar du också att överraska? Ge bort den perfekta presenten; ett personligt presentkort på ett valfritt belopp till någon du tycker om. Gör det när det passar dig bäst – 24 timmar om dygnet!